Tartalomjegyzék
Előszó
Copyright
Tanulási útmutató
I. modul
1. lecke: A víz és az ásványi anyagok
Modulzáró kérdések
II. modul
2. lecke: Szénhidrátok
Modulzáró feladatok
III. modul
3. lecke: Fehérjék
Modulzáró feladatok
IV. modul
4. lecke: Lipidek
Modulzáró feladatok
V. modul
5. lecke: Vitaminok
Modulzáró feladatok
VI. modul
6. lecke: Színezékek, íz- és aromaanyagok
Modulzáró feladatok
VII. modul
7. lecke: Szerves vegyületek, enzimek
Modulzáró feladatok
VIII. modul
8. lecke: Adalékanyagok
Modulzáró kérdések
IX. modul
9. lecke: Méreganyagok, csomagolóanyagok, tisztítószerek
Modulzáró feladatok
Apparátus
Irodalomjegyzék
Apparátus
Letölthető dokumentumok