KURZUS: Élelmiszer-kémia
MODUL: Előszó
Tanulási útmutató
A tantárgy célja: Az élelmiszerek kémiájának, biokémiájának és analitikájának megismertetése. Gyakorlat keretein belül megtanuljanak kimutatni bizonyos anyagokat, megismerkedjenek az élelmiszerek alapanyagainak tulajdonságaival. | |||
A kiadott tananyag tartalma: A kurzus 9 leckét tartalmaz, minden modul végén önellenőrző kérdések találhatóak, melyek segítséget nyújtanak, hogy sikerült-e elsajátítani a tananyagot. A leckék végén levő 10-15 kérdéses modulzáró minősül a gyakorlatok előtti beugrónak. Az egyes leckék végén találhatók az adott gyakorlatok leírásai, melyeket be kell vezetni a jegyzőkönyvekbe. | |||
Tankönyvek, tananyag | |||
Kötelező tananyag az elméleti feladatok megoldásához: | |||
| |||
A kurzus teljesítésének feltételei és értékelés: | |||
| |||
Készült az Intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében a Széchenyi István Egyetemen - EFOP-3.4.3-16-2016-00016, a B.3. Agrár képzési terület fejlesztéséhez hozzájáruló további tevékenységek alprojekt keretében. |