Programozóverseny, 2013.

szabályok | jelentkezés | eredmények | feladatok | progver2012

A Matematika és Számítástudomány Tanszék 2012. után ismét pénzdíjas programozóversenyt rendez a SZE nappali és levelező tagozatos hallgatói számára.


Szabályok

  1. A versenyben a SZE nappali és levelező tagozatos, BSc illetve MSc szakos hallgatói vehetnek részt. A versenyzőknek a igazolniuk kell a személyazonosságukat valamint hallgatói jogviszonyukat a SZE-vel.
  2. A versenyben egyének indulnak.
  3. Tetszőleges programozási nyelvet és fejlesztőeszközt lehet használni.
  4. A feladatok olyan jellegűek, bemeneti fájlból kimeneti fájlt kell előállítani. A versenyzőknek a kimeneti fájlokat, valamint a kimeneti fájlokat előállító programok forráskódját kell beadniuk.
  5. A versenyzők pontszámának megállapítása a kimeneti fájlok alapján történik. Ha pontegyenlőség alakul ki az első három helyezés valamelyikén, akkor a szervezők a beadott forráskódok alapján döntenek a holtverseny feloldásáról.
  6. Pénzdíjra csak a legalább 1 pontot elérő versenyzők jogosultak.
  7. A szervezők asztalokat, székeket és áramot biztosítanak a versenyzők számára. Számítógépről és minden egyébről a versenyzőknek kell gondoskodniuk.
  8. A versenyben fel lehet használni segítségként könyveket, jegyzeteket illetve a saját számítógépen található fájlokat. A verseny megkezdése után semmilyen új segédanyagot nem lehet behozni.
  9. A verseny során tilos az internet és a mobiltelefonok használata, valamint bármilyen külső segítség igénybe vétele.

Jelentkezés

A versenyre előzetesen jelentkezni kell, a gtakacs@sze.hu címre küldött emaillel. A jelentkezési időszak a verseny előtt 3 nappal, április 24-én zárul. A jelentkezéshez a következő adatokat kell megadni:


Egyéb


Eredmények

A pénzdíjak nem kerültek kiosztásra, mivel senki sem ért el 0,5-nél több pontot.
Különdíjat kapott: Hollósi János.